Dekorativ bild

OM OSS - PEMBERT OCH GUSTAFSSON

Sedan 2015 driver PEMBERT OCH GUSTAFSSON en framgångsrik cateringverksamhet i Malmö. Oavsett inriktning på våra restauranger har vi alltid samma drivkraft och ambition – att sätta guldkant på våra gästers mat.

Sist ut i vår portfölj är TORGET 02. Som en del i Malmös smältdegel serveras här modern street food och surdegspizza med influenser från hela världen. Mat som man återvänder till blandat med upplevelser, shopping och familjehäng. Under alla de resor som vi varit med om har vi samlat på oss smaker och upplevelser som vi har velat göra till våra. Vi har funderat över hur vi ska få utlopp för det men inte haft rätt plattform förrän nu.

Med TORGET 02 kan vi äntligen ta ut svängarna och ohämmat blanda som vi vill från olika länder och kulturer. Allt förknippat med roliga minnen, vänner , upplevelser och smaker som vi vill dela mer er på TORGET 02.

Lunch serveras mellan 11.30 och 16 alla dagar.

Beställ mat online

Se meny (Sv)

See menu (Eng)

 

Hämta Pembert och Gustafssons klassiska nyårsmeny på TORGET 02!

Du beställer och betalar på hemsidan och hämtar hos oss på Torget 02 på nyårsafton. Du kan även få det hemkört med cykelbud eller bil.

Se Nyårsmenyn här

TAKE AWAY - TRE GRYTOR– din räddningsplanka i vardagen!

Vad är TRE GRYTOR? Tre grytor för TAKE AWAY för er som jobbar hemifrån, har tight med tid eller som ledsnat på egen matlagning och behöver omväxling. Vi portionspackar grytorna med surdegsbröd och ni hämtar på plats hos oss på Torget 02. Beställning görs i vår webshop eller på email dagen innan upphämtning.

Grytorna värmer ni själva på någon minut och de tål att stå minst tre dagar i kylen. Vi kallar detta guldkant på vardagen!

VECKANS GRYTOR

  • CHILI PÅ HÖGREV
  • ASIATISK GRYTA PÅ KYCKLING
  • BÖNGRYTA MED KOKOS OCH TOMAT

PRIS 225 kr/paket

Inkluderar tre grytor och bröd. Alla grytor utan gluten, laktos och mjölkprotein.

BESTÄLLNING

I vår webshop på www.torget02.se eller på email kontakt@torget02.se .

Vi behöver er beställning dagen innan den ska hämtas. Finns glutenfritt bröd om detta anges vid beställning. För dig som vill ha tre grytor av samma sort går det också bra om det meddelas vid beställning.

PIZZAKIT och PIZZA-PLANKA

Köp vårt pizza kit med deg, tomatsås och ost och rocka loss i köket. Pris 200kr/4 portioner eller köp en pizzaplanka för 125kr.

Välkomna till oss på TORGET 02!