Sök och hitta i Mobilia

Nordisk Film Bio - En bioupplevelse för alla sinnen

På Nordisk Film Bio i Malmö kan du uppleva bio på allra bästa sätt – bekvämt tillbakalutad i våra sköna biostolar eller med vinden i håret i våra actionspäckade 4DX-salong. Här finns bioupplevelser för alla, från familjevänliga äventyr till gripande drama och spännande action.

Med ställbara biostolar som standard inkl. sköna nackstöd, biodukar från vägg till vägg och Dolby Atmos-ljud i alla salonger har vi satt en helt ny standard för bioupplevelser i Malmö – utan att det kostar mer än ett vanligt biobesök. Upplev bio i Malmö när den är som bäst helt enkelt.

I Nordisk Film Bios tillhörande stora butik finns ett lika brett utbud av alla de snacks som hör biobesöket till med bland annat över 160 sorters lösgodis. Vi kan utlova att biobesöket blir ännu bättre med gott godis och poppade popcorn. Alltid värt ett extra besök, även om du inte har ett biobesök bokat. På biografen kan du även köpa våra populära presentkort.

Hos Nordisk Film Bio kan du även ta filmupplevelsen ännu längre i vår spännande 4DX-salong. Känn vinden i håret och stolar som skakar, hoppar och kränger. Dimma och regn, doft av bränt gummi och snö som faller från taket. Med 19 olika effekter erbjuder 4DX ett helt nytt och unikt sätt att se film på bio. Upplev fartfylld action, spännande skräck och fantasifull familjefilm med alla dina sinnen! Nordisk Film Bio har årligen 10 miljoner biobesökare och visst håller du med om att film upplevs bäst på bio?

Vanliga biofrågor: 

Vad har ni för öppettider?

Biografen öppnar 15min innan dagens första visning. Våra öppettider kan du läsa mer om här:

Var kan jag köpa biobiljetter?

Du kan köpa biljetter på nfbio.se, i vår mobilapp (Nordisk Film Bio) samt i biografens biljettkassa.

Visste du att om du köper biljetter online är det alltid 10 kr billigare – oavsett biljettyp?

Hur kan jag betala mina biljetter?

När du köper biljetter online på nfbio.se eller i vår mobilapp kan du betala med Swish eller betal- och kreditkort (Visa/Mastercard).

I biljettkassan på biografen i Malmö kan du betala med betal- och kreditkort. Vi är en kontantfri biograf. 

Du kan även betala dina biljetter med Nordisk Film Bios presentkort. 

Hitta till Nordisk Film Bio

Entré utomhus från Torget, mittemot butiken Normal.
Om du kommer med bil, parkera gärna i P-hus och garage vid Willys, öppet mellan kl.06.00 - 00.00.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram så missar du inte alla filmnyheter och tävlingar.

Dekorativ bild
Dekorativ bild