Sök och hitta i Mobilia

Mobilia Vårdcentrals vision är att bli Skånes bästa vårdcentral

På Mobilia Vårdcentral kan du alltid känna dig trygg i att du får bästa möjliga vård. Genom hög tillgänglighet och hög kontinuitet, fast läkarkontakt och god kommunikation ger vi dig en bra och säker primärvård – såväl vid fysiska som digitala möten. Vi arbetar tillsammans med dig för att du ska uppnå god fysisk- och psykisk hälsa, samt för att möta dina förväntningar på en bra primärvård.

Oavsett vem du är och var du bor är du välkommen till oss!
Mobilia Vårdcentral är vårdcentral som ingår i Hälsoval Skåne. Personalen har en bred kompetens med specialister inom allmänmedicin. Vi har även en rehab-avdelning med sjukgymnaster samt psykologer. Utöver detta finns vårt team av distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare.

Besök vår hemsida och lista dig här.

Hälsosamtal på Mobilia Vårdcentral

Din hälsa och livsstil är viktig och har betydelse för hur du mår. Vad du äter, hur mycket du rör på dig och dina sömnvanor spelar roll. Därför får du som besöker Mobilia köpcentrum ett erbjudande om hälsosamtal från Mobilia Vårdcentral.

Syftet med hälsosamtalet är att ge dig kunskap om vad du kan påverka för att minska risken för hjärt- och kärlsjukdomar, typ 2-diabetes och cancer. Hälsosamtalet kan hjälpa dig att göra hälsosamma val i din vardag. För mer information om våra hälsosamtal, klicka här.

Välkommen till Mobilia Vårdcentral i Malmö! Du hittar oss i toppmoderna lokaler på plan 2 i centrumhuset.