EFIA ABU & Drömbandet @ Återbruket | 29 APRIL
Dekorativ bild

EFIA ABU & Drömbandet @ Återbruket | 29 APRIL

BYO i samarbete med Återbruket Mobilia och Medborgarskolan presenterar: EFIA ABU & DRÖMBANDET Lördag 29 april. 18:00 ÅTERBRUKET MOBILIA

VAD: BYO (BringYourOwn) Picknick-konsert (tag med egen mat och dryck)
VAR: Återbruket Mobilia. Per Albin Hanssons väg 28E
NÄR: Lördag 29 april. Vi öppnar dörrarna kl. 18 (ENDAST förköp gäller).
 
 
På scen:
19:00: Toviga Love & Aske Falk
20:00: EFIA ABU & DRÖMNABDET
Kl. 22 Avrundar vi kvällen och låter Er studsa vidare till nästa festlighet.
 
PRIS: 130 kr
HUR: Swisha 130 kr till 0729 73 99 98 och märk swishen med namnet på den/de personer som ska stå på listan (130 kr per person)
--------------------
EFIA ABU & DRÖMBANDET
Roots Reggae & soul på skånska
Djupa, jordiga rötter och himmelsk lovsång. Med hjälp av skönklingande melodier och medryckande rytmer för Efia Abu fram sina berättelser om kärlek, tillit och inre transformation. Efia leder publiken på en vandring från mörker mot ljus, från rädsla till kärlek, och vill inspirera sina medmänniskor att släppa garden och våga lyssna till sitt hjärta.
Efia är malmöbaserad sångerska och låtskrivare med rötter i norra Skåne och i Ghana. Tillsammans med sitt fenomenala band, Drömbandet, bjuder hon på autentisk och själfull roots reggae och soul på skånska.
Spelningen på Återbruket blir en familjär uppvärmning på hemmaplan, innan Efia Abu & Drömbandet intar scener som Öland Roots, Urkult & Malmöfestivalen under sommaren 2023!
SUPPORT
 
Toviga Love & Aske Falk bjuder på dansant digital reggae och raggamuffin. Soundet kan beskrivas som studsiga beats och lekfulla texter om två bröder som flyttade från Österlen in till Malmö. Duon debuterade med låten” Malmö town(på nobel)” och EPn ”Digital”. Efter det kom ”Bror jag vet”, ”Enade” och sedan albumet ”Raggamuffin Blues”. Nu tillsammans med den tredje brodern Dj Yhanu levererar de fartfylld och spexig show som gör det svårt att sitta still.
 
--------------------
Eventet genomförs i samarbete med Medborgarskolan och Återbruket Mobilia.
Besök Facebookevent