Hämta & skicka paket från Mobilia i Malmö.

Postombud

Skicka paket eller hämta ut paket! Det gör du enkelt och smidigt i en av våra ombud.

Leveriet

Välkommen till Leveriet. Här ger vi din nätshopping den final den förtjänar. Hos oss hämtar du lugnt upp dina paket smidigt och enkelt. Prova kläder du köpt online i våra fina provrum. Slå in det som behöver slås in och få en hjälpande hand med att skicka tillbaks det som inte passade. Upptäck och inspireras av e-handelns framkant, eller ta en paus. Vi ses på Leveriet plan 2 i centrumhuset – ett mer passionerat paketombud.

Instabox

Instabox är en frakttjänst och paketet hämtar du enkelt ut med en PIN-kod som du får på SMS, våra instaboxar finns i centrumhuset plan 1 nära Willys. Det går självklart fint att skicka en kompis, partner eller familjemedlem för att hämta ut ditt paket också, så länge hen har koden.

Budbee

En 100% fossilfri och smart leveranstjänst där vi levererar ditt paket till en Budbee Box nära dig. Du väljer den box som passar bäst och hämtar enkelt ut paketet med en kod. Finns vid ICA Malmborgs.

ICA Postombud

Till oss på Per Albin Hanssons väg 40 kommer dina aviserade postförsändelser och härifrån kan du skicka och hämta brev och paket. Du kan också köpa frimärken, förpackningsmaterial, påsar, vykort, kartonger, postogram med mera. I anslutning till butiken finns en brevlåda. 

Se vårt utbud av butiker