Nissarnas magiska julverkstad

Nissarnas magiska julverkstad

Dekorativ bild

I fjol blev det inte mycket till jul, vilket har gjort tomtens nissar extra peppade på årets firande. Nu är de här och har förvandlat hela Mobilia till en magisk julverkstad!

Säg hej till

Nissarna Mobi och Lia, som jobbar direkt under tomten. Mobi ser till att saker är i sin ordning och Lia är en fena på julstök.

Team Nisse, Mobi och Lias medhjälpare. Det här enorma gänget är flitiga, snabba och busiga. Och praktiskt nog heter alla Nisse.

Mobilia-1920x600_MOBI-LIA copy (2).jpg

Upplev julmagin i kvarteret

Nissarnas magiska julverkstad är här för att stanna under hela december. Varmt välkommen hit med hela familjen, kompisen eller som du är. Hos oss finns något för alla, inte minst för barnen. Fixa klappar, pyssla, julstöka, busa, ät och drick gott. Julmys på torget, varva ner eller upp, räkna nissar, lek och mycket, mycket mer. Här finns allt som hör en magisk julverkstad till. Så, fram med barnasinnet och kom in i julstämningen – ingen kommer att missa årets jul på Mobilia!

Ps. Glöm inte att kika i kalendariet efter specifika händelser och aktiviteter på plats. Eller planera julinköpen smartare med Mobilias julkalender som innehåller ett nytt erbjudande varje dag 1–24 december.

Till alla julälskare, stora som små: hoppas att vi ses!

GOD JUL önskar nissarna Mobi, Lia, team Nisse och hela Mobilia.