Julmys i kvarteret

Julmys i kvarteret

Dekorativ bild

Vi har pyntat hela Mobilia med ljus och en härlig julkänsla, både inne och ute på torget. I år spelar vårt Mobilia-presentkort en viktig roll i att sprida julglädjen, både under din egen gran och för människor i utsatthet.

Ge bort ett presentkort som gör skillnad

Köp ett presentkort hos Mobilia för 250 kr så skänker vi 50 kr till Skåne Stadsmission och deras viktiga arbete mot hemlöshet. En gåva som gör att fler får en bättre jul. Presentkortet köper du enkelt hos Leveriet, i vår presentkortsautomat eller direkt här på mobilia.se.

Vinn presentkort värt 3000 kr

På vår Facebooksida har du chans att vinna ett Mobilia-presentkort som kan ge julmyset lite extra guldkant. Varje helg i december fram till jul har två av våra följare chans att vinna var sitt presentkort värt 3000 kr. Det enda du behöver göra är att följa oss och kommentera i inlägget hur du skapar julmys. Då bjuder vi också varandra på massor av bra tips på hur vi kan göra den här annorlunda julen riktigt bra. Här tävlar du från och med den 1/12 Facebook

Tack för att du besöker oss i jul. Vi gör allt vi kan för att du ska känna dig trygg när du gör dina inköp på Mobilia. Planera gärna ditt besök med hjälp av schemat här på hemsidan Planera ditt besök.

Om du inte vill besöka oss just nu kan du göra dina inköp på distans och sedan hämta dem vid Leveriets pick-up-station utomhus. Här kan du läsa om hur det fungerar Mobilia Pick-up Point.

 

Vi önskar er alla en god och extra omtänksam jul!