Fannys Äventyr biljettsläpp

Boka biljetter till Fannys Äventyr!

Dekorativ bild

Boka biljetter till Fannys Äventyr!

Nu släpper vi första biljetterna till Funnys magiska sagolandskap. Våra vänner ser fram emot att träffa er alla. Vi vill ge alla besökare en rolig och trygg upplevelse. Därför släpper vi ett begränsat antal biljetter varje dag. Mindre köer och mer roligheter, helt enkelt! Boka era biljetter redan i dag!

Välkommen till Funnys Äventyr – ett kulturhus för hela familjen. Hos Funny och hennes vänner är leken aldrig långt bort. Kom, lek, lär och läs med oss!

Funnys Äventyr är en plats full av sagor. En plats leka, läsa och lära på. Låt vår busiga cireron Funny ta dig i handen och presentera dig för sina kompisar Mumin, Alfons Åberg, Pettson & Findus och Halvdan & Meia.

Missa inte den spännande agokarusellen, teaterladan – eller vårt alldeles egna trägårdscafé! Där kan du mumsa på plättar och andra läckerheter.

Vi öppnar portarna till sagolandskapet den 10 oktober. Men redan idag kan du köpa biljetter. För att alla ska få njuta av Funnyns på ett säkert och roligt sätt, säljer vi ett begränsat antal biljetter varje dag.

Biljetterna bokar du via vår hemsida, www.funnysaventyr.se